P&O Advies

P&O, belangrijk maar tijdrovend

P&O is een kritische factor in de bedrijfsvoering. Het gaat immers om mensen, uw mensen. Tegelijkertijd is het goed en bekwaam uitvoeren van P&O een tijdrovende zaak. Zeker als het niet uw kernbusiness is.

P&O ondersteuning, een zorg minder

Millekamp Coaching en Advies kan uw bedrijf professioneel ondersteunen op het gebied van de instroom, doorstroom en uitstroom van uw personeel. Bijvoorbeeld door het gedeeltelijk overnemen van de P&O taken. Millekamp heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van werving en selectie van nieuw personeel, de ziekteverzuim administratie, outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching van uw medewerkers. Tevens kan Millekamp u ondersteunen bij het opzetten van een beoordelingsstructuur of het gezamenlijk beheren van de P&O-processen.

De dienstverlening

Door jarenlange ervaring op P&O gebied, kan Millekamp Coaching en Advies u maximaal ondersteunen en u deze taken (deels) uit handen nemen. Door de praktische en zakelijke instelling van Millekamp Coaching en Advies, kunt u al snel profiteren van de resultaten die er geboekt worden. Uiteraard uitgaande van uw wensen en behoeftes om zo op een goede en deskundige manier uw doelen te behalen.

POAdviesImage_Blank